۱۴۸۷۱۶

لکه بینی در اقدام به بارداری، مشکلی دارم؟

دو ماهه قصدبارداری دارم تمام علائم هم دارم اما یک روز پس از عقب افتادن قاعدگی دچار لکه بینی می شم و بعد از ۱ روز پریود همراه با درد مشکلی دارم؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من دو ماهه قصدبارداری دارم. تمام علائم هم دارم. سردرد شدید، فشارخون پایین و تهوع و سرگیجه. اما یک روز پس از عقب افتادن قاعدگی دچار لکه بینی می شم و بعد از ۱ روز پریودی همراه با درد. مشکلی دارم؟ آیا سقط بوده؟
پاسخ دکتر اشرف بهزادنیا، متخصص مامایی:
خیر، مشکلی نیست. علامت هایی که شما دارید به دلیل فشار پایین است. به یک متخصص زنان مراجعه کنید تا هموگلوبین چک شود و برایتان قرص تجویز شود تا برای بارداری آماده شوید. فولیک اسید را هم حتما شروع کرده باشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.