۱۵۱۳۶۶

درمان اختلال نعوظ مردان

شوهرم حاضر نیست بره آزمایش اسپرم بده و مشکلی که جدیدا داره اینه که شهوتش خیلی کم شده و اصلا در زمانی که باید رابطه داشته باشیم این کار براش مشکله.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من چند ماهه در اقدام بارداری ام البته شش ماهه پیش یک سقط توی هته ۵ داشتم خودم هم تنبلی تخمدان خفیف دارم که اینوفولیک و فرتیل اید استفاده میکنم .ولی شوهرم حاضر نیست بره آزمایش اسپرم بده و مشکلی که جدیدا داره اینه که شهوتش خیلی کم شده و اصلا در زمانی که باید رابطه داشته باشیم این کار براش مشکله و خیلی موقع ها حتی به حالت نعوظ هم نمیرسه و حاضر نیست بره دکتر . خیلی هم از این موضوع عصبی و ناراحته .. به نظرتون چی میتونم بهش بدم از لحاظ خوراکی و غذایی که مشکلش بر طرف بشه . البته الان براش قرص فرتیل اید گرفتم که اونم استفاده کنه ممکنه از خوردن این قرص باشه این مشکلش؟
 
پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:
دوست عزیز همسر گرامی شما باید حتما به یک ارولوژیست مراجعه کند و معاینه و بررسی شود، فعلا قرص فرتیل اید فور مَن را هر ۱۲ ساعت دو عدد با هم شروع به مصرف کند. سقط قبلی و مشکلات جنسی مذکور می تواند در رابطه با مشکلات باروری همسرتان باشد، حتما به صورت جدی پیگیری کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.