۱۵۹۰۹۳

زخم دهانه رحم، میتونه باعث نازایی بشه؟

تجویز دکتر برای زخم دهانه رحم ژل واژینال مترونیدازول و آزیترومایسین بود. آیا این زخم میتونه رو بارداری تاثیر بذاره؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با عرض سلام و سپاس. بنده ۲۸ ساله هستم و قصد بارداری دارم. آزمایشات قبل بارداری شامل آزمایش خون و ادرار انجام داده ام که خداروشکر مشکلی نبود و اینکه در معاینه دکتر زخم دهانه رحم برای من تشخیص دادن که با تجویز ایشون ژل واژینال مترونیدازول و آزیترومایسین مصرف نمودم . آیا این زخم میتونه رو بارداری تاثیر بذاره؟ و اینکه مصرف اسید فولیک برای یه ماه قبل بارداری کافیه؟
پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
دوست عزیز اگر این زخم باعث ترشحات غیرمعمول و یا خونریزی پس از تماس جنسی نشده است نیاز به اقدام خاصی نیست و باعث نازایی نمی شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.