۱۶۱۷۸۹

سقط جنین کردم، مشکل از اسپرم ضعیفه؟

دو سال اقدام به بارداری داشتیم که منجر به بارداری پوچ و سقط شد. دکتر رفتیم و گفت اسپرم همسرم ضعیفه، چی کار کنم؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام. من و همسرم هر دو ٢۶ ساله هستیم و نزدیک سه ساله ازدواج کردیم که دو سال اقدام به بارداری داشتیم که منجر به بارداری پوچ و سقط شد. دکتر رفتیم و گفت اسپرم همسرم ضعیفه لطفا بگید چه دارویی باید استفاده کنه؟

پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
دوست عزیز اگر در این دو سال دو بار باردار شده اید و سقط داشته اید بنابراین اسپرم شوهرتان مشکلی ندارد. بهتر است به دکتر زنان مراجعه کنید. تا از نظر بررسی علت سقط مکرر بررسی شوید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.