۱۶۵۶۸۴

مصرف قرص اوومید، بی بی چک مثبت کاذبه؟

با مشورت دکتر از داروی اوومید۵ پریودی و مدروکسی پروژسترون ۱۷ پریودی روزی ۳عدد به مدت ده روز و از ۱۰ تا ۲۰ یک روز درمیان نزدیکی داشتیم، تست ادرار زدم که مثبت کمرنگ در اومد، باردارم؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام من دوره قاعدگیم ۲۶روزه هست و دوماه است که برای بارداری اقدام کردم چون تعداد و اندازه های فولیکول ها در تخمدانهام کم و کوچک بود با مشورت دکتر از داروی اوومید۵ پریودی و مدروکسی پروژسترون ۱۷ پریودی روزی ۳عدد به مدت ده روز و از ۱۰ تا ۲۰ یک روز درمیان نزدیکی داشتیم در تاریخ ۲۶ قرصهای من تموم شد و دو روز بعد تست ادرار زدم که مثبت کمرنگ در اومد میخوام بدونم مصرف این قرصا باعث میشه که آزمایش ادرارم مثبت باشه یا باردارم؟

پاسخ دکتر سمیه یگانه، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
خیلی از موارد میتوانند تست بی بی چک را بصورت کاذب و ضعیف مثبت نمایند از قبیل داروها که اوومید بسیار ضعیف میتواند این حالت را ایجاد کند عوامل دیگر مانند عفونت ادرار مصرف داروهایی مانند زاناکس الپرازولام و عفونتهای ادراری و وجود خون در ادرار

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.