۱۶۷۱۲۷

پریود بعد از رابطه، باردار هستم؟

مقدار کمی از منی نامزدم روی واژنم ریخت و من سریع شستم و ۲ روز بعد آن قضیه پریود شدم. ایا احتمال بارداری هست؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: مقدار کمی از منی نامزدم روی واژنم ریخت و من سریع شستم و ۲ روز بعد آن قضیه پریود شدم. ایا احتمال بارداری هست؟ مردم از استرس لطفا بگید.

پاسخ دکتر سولماز پیری، متخصص زنان و زایمان:
وقتی پریود شدید یعنی باردار نیستند ولی اگر باز هم شک دارید به آزمایشگاه بروید و تست خون بدهید. ولی با توجه به شرایط شما و اینکه قاعدگی تان صورت گرفته است بسیار بعید به نظر می رسد که حامله باشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.