۱۶۷۴۶۸

مصرف قرص اورژانسی، چرا پریودم نامنظم شده؟

من دو بار به فاصله زمانی ۳ هفته از قرص لوونورژسترول استفاده کنم و بعد از اون پریودم عقب میافته و الان ۱۱ روزه عقب افتاده، طبیعیه یا به پزشک مراجعه کنم؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با سلام و وقت بخیر. من توی مهر ماه مجبور شدم دو بار به فاصله زمانی ۳ هفته از قرص لوونورژسترول استفاده کنم و بعد از اون پریودم عقب میافته و الان ۱۱ روزه عقب افتاده، طبیعیه یا به پزشک مراجعه کنم؟


پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:

قرص اورژانسی به هیچ وجه داروی خوبی نیست. ضمن اینکه این قرص ها ۱۰ درصد خطا دارند و باعث ضعف عملکرد تخمدان می شوند و ممکن است باعث ایجاد کیست های ریز هم شوند. حتما به پزشک برای معاینه مراجعه کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.