۱۶۸۴۶۱

بارداری پوچ داشتم، کی اقدام کنم خوبه؟

من بارداری پوچ داشتم و طبیعی سقط شد و بعدش با قرص الان دوباره پریود شدم علت بارداری پوچم چی بوده؟ و کی باردار شم خوبه؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من بارداری پوچ داشتم و طبیعی سقط شد و بعدش با قرص الان دوباره پریود شدم علت بارداری پوچم چی بوده؟ و کی باردار شم خوبه؟

پاسخ دکتر کتایون برجیس، جراح و متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
بارداری پوچ کلا یک رخداد طبیعی درنظر گرفته می شود. حاملگی پوچ علت ۵۰ درصد سقط جنین سه ماهه اول است و معمولا نتیجه مشکلات کروموزومی است. سه ماه بعد از سقط می توانید دوباره برای بارداری اقدام کنید. در این مدت پیشگیری داشته باشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.