۱۷۴۰۸۵

احتمال بارداری با پیشاب چند درصد است؟

من حدود یک ماه پیش تقریبا تو روزی که باید پری میشدم با نامزدم رابطه داشتم در حد مالش (بدون دخول) ، منی با بدنم تماس نداشت اما از پیشاب میترسم.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من حدود یک ماه پیش تقریبا تو روزی که باید پری میشدم با نامزدم رابطه داشتم در حد مالش (بدون دخول) ، منی با بدنم تماس نداشت اما از پیشاب میترسم ، پریودم چند روز عقب افتاد ، قبلا هم خیلی سیکل منظمی نداشتم و خیلی استرس بهم وارد شد و بعد پریود شدم الان خیلی نگرانم چیکار کنم ؟ چطور مطمئن بشم ؟ ازمایش نمیتونم بدم.

پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
دوست عزیز اگر پریود شدید و مقدار و طول پریود مانند همیشه بوده جای نگرانی نیست.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.