۱۷۷۱۹۴

حاملگی با قرص ال دی، امکان‌پذریه؟

من ۱۹ سالمه. راستش یک روز بعد از پریودم با نامزدم رابطه داشتیم و از اون جایی که هنوز باکره هستم اب منی روی آلتم ریخته شد.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من ۱۹ سالمه.راستش یک روز بعد از پریودم با نامزدم رابطه داشتیم و از اون جایی ک هنوز باکره هستم اب منی روی آلتم ریخته شد و شاید کم هم داخلش.همون لحظه قرص ld چهار تا مصرف کردم و ۱۲ ساعت بعد هم همینطور.تورو خدا بگین ک احتمال حامله شدنم چقدره؟

پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
دوست عزیز اگر قرص اورژانسی را بلافاصله بعد از نزدیکی و بدرستی استفاده کرده باشید احتمال شکست قرص یک تا دو درصد است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.