۱۸۳۶۲۶

کولیت روده در زنان، باردار میشم؟

هر کسی تجربه ای در زمینه (کولیت روده) زخم روده بزرگ داره یا داشته و باردار شده و قرص مصرف می کرده یا می کنه، لطفا بیاد از تجربیاتش بگه.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: هر کسی تجربه ای در زمینه (کولیت روده) زخم روده بزرگ داره یا داشته و باردار شده و قرص مصرف می کرده یا می کنه، لطفا بیاد از تجربیاتش بگه. خانم دکترا هم وقت بزران و یه توضیحی بدن بسیار ممنون می شم.

پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
دوست عزیز لطفا سوال خود را مطرح کنید که دقیقا در چه موردی پرسش دارید تا پاسخ بدهیم. در کل اینکه برحسب شرایط،باید تصمیم گرفت.برخی بیماران مشکلات جزیی دارند و طبق نظرمتخصص گوارش دارو قطع می شود و در برخی ادامه می یابد.و از نظر مامایی هم معمولا عارضه خاصی در موارد خفیف بیماری پیش نمی اید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.