۱۸۶۷۹۴

تخمدان پلی کیستیک دارم، چه داروهایی بخورم؟

من ۲۲ سالمه و مجرد هستم. سونوگرافی pco تشخیصم داده و تو جواب آزمایشم LH مقدارش ۱۳.۸ هستش.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من ۲۲ سالمه و مجرد هستم. سونوگرافی pco تشخیصم داده و تو جواب آزمایشم LH مقدارش ۱۳.۸ هستش(آزمایش و سونوگرافی ۱ روز بعد از تموم شدن پریود انجام شده) به دکترم که مراجعه کردم برام داروهای گلای وانس روزی ۱ عدد، ویتاگنوس ۱ عدد و rokin که از روز سوم پریود باید مصرف شه نوشته. میخواستم بدونم تداخل ندارن؟ زمان پریودم میتونم هم گلای وانس مصرف کنم هم ضدبارداری؟ نمیدونم همه ی اینا در کنار هم جواب میدن یا میتونم فقط یکیشونو مصرف کنم یا حذف کنم.

پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
دوست عزیز بسته به شرایط هر فرد پزشک ممکن است دارو بدهد و قطعا پزشک شما بعد از بررسی وزن و قد و شرایط پریود و آزمایشات هورمونی تصمیم به تجویز دارو گرفته.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.