۱۹۶۳۴۹

بارداری با پیشاب بدون دخول، امکان دارد؟

من یه رابطه تو روز ٢٣ سیکلم داشتم باکره هستم و رابطه ام با لباس زیر و شلوار لی بود ولی نامزدم لباس زیر پاش بود انزال صورت نگرفت.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام من یه رابطه تو روز ٢٣ سیکلم داشتم باکره هستم و رابطه ام با لباس زیر و شلوار لی بود ولی نامزدم لباس زیر پاش بود انزال صورت نگرفت ولی ترسم از پیشابه ممکنه با شلوار و از پیشاب بارداری رخ بده اخه بد دو ساعت دیدم که شلوارم نمدار شده بعد از ترس ٤ساعت بعد رابطه قرص لونژیل خوردم و ٧روز بعد خونریزی داشتم ولی مثل همیشه نبودش و فقط یک روز بود امکان باردار بودنم هست ؟

پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:
دوست عزیز اگر مایع منی به میزان خیس شدن کامل به ناحیه ژنیتال نرسد مشکلی ندارد و حاملگی رخ نمیدهد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.