۱۹۷۴۹۷

عقیم شدن مرد، آیا ربطی به خود ارضایی دارد؟

من مدتی بود خودارضایی می کردم و سپس آن را ترک کردم.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام خدمت شما من مدتی بود خودارضایی میکردم و سپس ان را ترک کردم بعد چند ماه دیدم سوراخ منی سیاه شده و دوباره اقدام به خودارضایی کردم مایع منی از الت خارج نشد و مایع سفید رنگی خارج شدکه مایع منی نبود و مایع منی وارد الت میشود ولی زمانی که وارد کلاهک الت میشود انگار راه کلاهک دچار انسداد شده با این کار احتمال عقیم شدن هست چیکار باید بکنم و به چه دکتر باید مراجعه کنم.

پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
دوست گرامی، تشخیص و درمان مشکل شما بر اساس شرحی که از آن داده اید، نیازمند مراجعه حضوری به اورولوژیست است. تشخیص بر اساس گفتگوی صرف در این باره و بدون معاینه، ممکن است برای سلامتی شما نتایج مثبتی به همراه نداشته باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.