۲۰۰۵۲۸

تشخیص قطعی بارداری، چگونه است؟

من کم کاری تیروئید دارم و آزمایش بتا دادم‌ ۰.۶ بود.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام. بنده ۳۰‌ساله هستم . و کم کاری تیرویید دارم و زیر نظر فوق تخصص غدد هستم و قرص لوو مصرف میکنم ... پریودهام هم با دو تا یک روز اختلاف که ممکنه عقب بندازم یا جلو بندازم اتفاق میافته ۷ فروردین پریودم بوده که بعد اتمام‌پریودی ...اقدام به بارداری کردم ... ۴ اردیبهشت ماه پریود شدم .. و بعد اتمام پریودی دوباره اقدام کردم ... و الان که ۸ خرداد هست .. و ۳۶ روز میگذره و هنوز پریود نشدم ...از بی بی چک استفاده کردم منفی بود .. آزمایش بتا هم دادم‌ ۰.۶ بود.. الان میخواستم بدونم آیا ممکن هست لانه گزینی دیر اتفاق افتاده باشه و من باردار باشم؟

پاسخ دکتر میترا موسوی نسب، متخصص زنان و زایمان:
دوست عزیز زمانی که پریودتان عقب می افتد و آزمایش خون می دهید و پاسخش منفی می شود، یعنی شما باردار نیستید. چون آزمایش خون مثبت کاذب یا منفی کاذب ندارد. این مساله هم تنها در مورد آزمایش خون صدق می کند و جواب بارداری از این طریق نسبت به سایر روش‌ها دقیق تر و بهتر است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.