۲۰۰۵۴۷

تاخیر در سیکل ماهانه، علتش مصرف ال دی است؟

بعد از مصرف ال دی هنوز پریود نشدم.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام.من دو ماه و.نیم ازدواج کردم.در طول این دو ماه قرص ال دی مصرف میکنم.در طول این دو ماه هم دو بار پریود شدم.حالا از وقت پریودم تقریبا ی هفته گذشته و هنوز پریود نشدم.تست بارداری هم دادم.منفی بود.ایا تأخیر پریود بخاطر مصرف قرص ال دی میباشد؟؟


پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
دوست عزیز معمولا قاعدگی در عرض هفته اول پس از قطع قرص رخ می دهد. اگر یک هفته از قطع قرص گذشت و پریود نشدید یک تست بتا انجام دهید و با جواب به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.