۵۸۳۱۶

بعد پریود در واژنم احساس خارش دارم

باید به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید تا دوباره معاینه و بررسی شوید و مطمئن شویم که عود مجدد عفونت داشته اید یا خیر و درمان تان کامل شده است یا نه.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام،من ۲۴ سال دارم، قبلا عفونت واژن داشتم با دارو برطرف شد اما هم قبل درمان عفونتم و هم الان بعد از اتمام پریودم در ناحیه تناسلی احساس خارش دارم به مدت یکی دو روز، این خارش در قسمت دهانه واژنم نیست و فقط لبه ها است، راهنمایی میفرمایید دلیلش چه می تاند باشد و آیا نیاز به درمان دارد؟

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست گرامی باید به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید تا دوباره معاینه و بررسی شوید و مطمئن شویم که عود مجدد عفونت داشته اید یا خیر و درمان تان کامل شده است یا نه. گاهی اوقات بزرگ بودن لبی ها به خصوص در هنگام پریود و قبل از آن باعث ایجاد حساسیت تماسی می شود و خارش در این ناحیه را ایجاد می کند.برای پیشگیری از عفونت بهتر است شلوار نخی گشاد بپوشید، از ژل بهداشتی بانوان استفاده کنید و از مرطوب ماندن ناحیه مورد نظر خودداری کنید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.