۵۸۸۵۹

لکه بینی دارم ایا حامله ام؟

با توجه به اینکه تاخیر در پریود داشتید تست بتا بدهید تا احتمال بارداری رد یا تایید شود.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با سلام و خسته نباشید. بنده ۲۴ سالم است و ۴ سال است که ازدواج کردیم و ۸ ماه است که جلوگیری نداریم، اضافه وزن دارم و دوره قاعدگی نامنظم! برای چک آپ قبل بارداری و گرفتن نتیجه زودتر به پزشک مراجعه کردم و چند آزمایش نوشت که مشخص شد هورمون بالاست و کمی عفونت دارم. قرص متفورمین و دوستینکس و استرادیول والرات و کلوتریمازول تجویز کردند که همون ماه ۳ روز از تاریخ پریود قبلیم گذشته بود که با گذاشتن قرص کلوتریمازول متوجه لکه خون سر اپلیکاتور شدم و غروب لکه بینی من شروع شد. این لکه بینی ۴،۵ روز که ادامه داره همراه با ترشح ولی هنوز پریود نشدم و درد زیر شکم دارم! دلیل این لکه بینی بارداری می تواند باشد؟ خطرناک است؟! با توجه به این که سابقه ندارم.

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
با توجه به اینکه تاخیر در پریود داشتید تست بتا بدهید تا احتمال بارداری رد یا تایید شود و در خصوص علائم تان هم لازم است به پزشک متخصص مراجعه کنید و از نزدیک بررسی شوید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.