۶۵۷۰۳

خال در ناحیه تناسلی زنان، نشانه چیست؟

روی آلت تناسلیم خال قرمزی زده و هر چه با صابون می شویم، روی آن پوسته پوسته می شود.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: حدود یک ماه است که روی آلت تناسلیم خال قرمزی زده و هر چه با صابون می شویم، روی آن پوسته پوسته می شود. این خال خارش و سوزش و درد ندارد و ضمنا چند خال کوچک سفید هم وجود دارند.

پاسخ دکتر اعظم سعیدی، متخصص زنان و زایمان:
توصیه می کنم حتما به متخصص زنان مراجعه کنید. خال شما، خال عروقی است که به تازگی ظاهر شده است. چون به تازگی ایجاد شده و در عین حال پوسته پوسته هم می شود، بهتر است نوع آن توسط پزشک مشخص شود. به طور کلی هر نوع خال جدیدی که روی آلت تناسلی ظاهر شود و حالت های پوسته پوسته شدن، خارش و درد داشته باشد، باید ابتدا توسط پزشک مورد بررسی و مورد معاینه قرار گرفته و پس از مشخص شدن نوع آن برداشته شود.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.