۷۰۶۴۹

اقدام برای بارداری، چرا ترشح از سینه دارم؟

برای بارداری دوم ۵ ماه است که اقدام کردم هر ماه دو سه روز پریودم عقب می افتد تیر ماه تمام علایم را داشتم حساس شدن سینه سرگیجه و تهوع و ضعف ۱۹ تیر لک بینی داشتم

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من 24 ساله و یک پسر5/7 ساله دارم و برای بارداری دوم 5 ماه است که اقدام کردم هر ماه دو سه روز پریودم عقب می افتد تیر ماه تمام علایم را داشتم حساس شدن سینه سرگیجه و تهوع و ضعف 19 تیر لک بینی داشتم بیستم خونریزی شد و دوباره بیست ویکم لکه بینی درضمن الان هم سینه هایم خیلی حساس و سنگین تر نسبت به قبل هست از یک سینه ام مایع و از یکی دیگر وقتی فشار می دهم درحد یک قطره شیر خارج می شود من چکار کنم. خیلی هم تکرر ادرار دارم البته بدون سوزش و علایمی از عفونت ادرار ندارم فقط تکرر.

پاسخ دکتر کتایون برجیس، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست گرامی در این سیکل اگر پریودتان عقب افتاده باید تست بتا بدهید و به متخصص زنان هم با توجه به ترشحاتی از سینه که دارید مراجعه کنید تا وضعیت هورمونی تان هم بررسی شود و باید یک سری آزمایشات انجام بدهید. تکرر ادرار هم لزوما ربطی به عفونت ندارد و نیاز به بررسی های آزمایشگاهی دارد.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.