۷۷۹۲۳

لکه بینی در زمان پریود و احتمال بارداری

من پنجم تیر پریودشدم و ۱۱اتیر پاک شدم دارای پریودی ۲۷ روزه می باشم و منظم.

پرسش: من پنجم تیر پریودشدم و ۱۱اتیر پاک شدم دارای پریودی ۲۷ روزه می باشم و منظم روز بیستم تیر اقدام به بارداری کردم،روز پنجم و ششم مرداد لکه قهوه ای دیدم ممکنه باردار باشم؟لکه بینی طبیعی است؟

پاسخ: احتمال بارداری زیاد است. با بیبی چک و یا آزمایش ادرار یا خون مطمئن شوید. اگر باردار بودید و خونریزی زیاد بود به پزشک مراجعه کنید. لکه بینی اگر در زمان پریود تان است می تواند طبیعی باشد. اگر بیشتر از لکه بینی بود و یا ادامه دار بود چون تهدید به سقط مطرح است برای دریافت داروی پروژسترونی بهتر است به پزشکتان مراجعه کنید.





منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.