۷۷۹۷۸

پریود شدن زنان، علت سیکل طولانی چیست؟

سالی ۱۰ بار پریود می شوم. سیکل هایم ۳۷روزه است.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: ۲۷سالم است و مدت ۶ سال است که ازدواج کردم. سالی ۱۰ بار پریود می شوم. سیکل هایم ۳۷روزه است. پارسال ماه شهریور و مهر پریود نشدم و با آمپول پرژسترون پریود شدم. الان هم این ماه ۱هفته است که فقط درحد لک پریود شدم. روز ۵و ۶ آمپول پرژسترون زدم و تو این ۱ هفته دوتا بی بی چکم منفی بود. احتمال بارداری وجود دارد؟ با آمپول پریودم روان تر نمی شود؟

پاسخ از دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان و زایمان، فلوشیپ لاپاراسکوپی و استاد دانشگاه:
دوست عزیز گاهی اوقات احتمال مثبت و منفی بودن کاذب بی بی چک بالا است. برای همین توصیه می کنم برای تشخیص دقیق تر به متخصص زنان بروید و یک تست خون حاملگی هم بدهید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.