۸۲۸۹۵

بهتر شدن روابط زناشویی، راه حل

من ۱سال و نیم ازدواج کردم از همون اول قرص ضدبارداری خوردم و میل جنسیم به همسرم کم شده.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من حدود ۱سال و نیم ازدواج کردم از همون اول قرص ضدبارداری خوردم زمان عروسیم ۵۴ کیلو بود الان ۶۲ کیلو شدم، اشتهام زیاد شده و خیلی چاق شدم . گفتن بهم که مال قرصها است؛ چون از کاندوم متنفرم و همسرم هم عادت کرده منیش را داخل من خالی کنه و اگر این کار را نکنه یه جورایی عصبی میشه. نمی دونم چیکار کنم هم وزنم داره میره بالا و هم عصبیم می کنه و هم میل جنسیم به همسرم کم شده.



پاسخ دکتر فریبا محقق حضرتی،‌ متخصص زنان:
احتمال دارد که مصرف قرص های ضد بارداری باعث بالا رفتن وزن شما شده باشد و کاهش میل جنسی شما به همسرتان هم می تواند یکی دیگر از علت های مصرف همین قرص ها باشد و بهتر است برای درمان چاقی خود به متخصص تغذیه و برای بهتر شدن رابطه جنسی خود به شما پیشنهاد می کنم که به مشاور خانواده مراجعه کنید.




محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.