۸۴۱۷۴

سردی زن در روابط زناشویی، دلیلش چیست؟

سال ازدواج کردم چتد وقتی است اصلا نیاز جنسی ندارم و وقتی هم با شوهرم رابطه دارم رحمم خشک دلیلش چیست؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: خانم ۲۲ ساله هستم. ۴ سال ازدواج کردم چتد وقتی است اصلا نیاز جنسی ندارم و وقتی هم با شوهرم رابطه دارم رحمم خشک دلیلش چیست؟ آیا تخمدانم تنبل شده؟



پاسخ دکتر طاهره آجیلی، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
تمایلات جنسی در خانم ها تا 80% به حالات روحی و تحریکات همسر بستگی دارد. البته تنبلی تخمدان می تواند باعث خشکی واژن شود و از آنجایی خشکی واژن مقاربت را دردناک می کند، به کاهش میل جنسی منتج خواهد شد. باید به متخصص زنان مراجعه کنید. آزمایش غدد جهت اندازه گیری سطح هورمون بدن و پیگیری درمان تنبلی تخمدان برای حل این مشکل لازم است. با تشخیص علل تنبلی تخمدان درمان دارویی مناسب برای شما تجویز می شود و برای تسهیل نزدیکی استفاده از پماد واژینال یا روان کننده توصیه می شود.



محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.