۸۴۹۷۴

دارو برای بی نظمی قاعدگی، چیست؟

یک ماه قبل شروع به استفاده از قرص لاینسترنول کردم بعد از ۷ روز، قاعده شدم، مشکل چیست طبیعی هست یا نه؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: ۳۵ ساله هستم سه سال پیش ازدواج کرده و سه ماه پیش زایمان طبیعی داشته و اولین فرزندم می باشد. از یک ماه قبل شروع به استفاده از قرص لاینسترنول کردم بعد از ۷ روز، قاعده شدم. ۱۰ روز طول کشید بعد از ۲ هفته دوباره قاعده شدم، مشکل چیست طبیعی هست یا نه؟



دکتر مریم باوریان،‌ جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی:
بروز پریود و خونریزی های نامنظم در شما به این علت است که دارو را سر وقت و به طور مرتب مصرف نکرده اید،‌چون این دارو باید راس ساعت خورده شود تا بتواند تاثیر موثری داشته باشد. این مشکل قابل حل است و جای نگرانی وجود ندارد و شما می توانید بعد از مراجعه به پزشک و مشورت با ایشان،‌ اگر اجازه مصرف را داشتید دوباره این دارو را مصرف کنید و حتما سعی کنید که در زمان مشخص مصرف شود.




محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.