پاسخ دکتر میترا موسوی نسب، متخصص زنان و زایمان:
زمانی که پریودتان عقب می افتد و آزمایش خون می دهید و پاسخش منفی می شود، یعنی شما باردار نیستید. چون آزمایش خون مثبت کاذب یا منفی کاذب ندارد. این مساله هم تنها در مورد آزمایش خون صدق می کند و جواب بارداری از این طریق نسبت به سایر روش ها دقیق تر و بهتر است.
پاسخ دکتر کتایون برجیس، جراح و متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی:
دوست گرامی اگر پریودتان به تاخیر افتاده به آزمایشگاه مراجعه کرده و تست بتا بدهید تا وضعیت بارداری تان مشخص شود و در صورتی که باردار نبودید برای تنظیم سیکل و بررسی علت این تاخیرها به متخصص مراجعه کنید.
نظر کاربران
سلام خسته نباشید من تنبلی تخمدان دارم و دکتر گفته تخمدانات کلا خیلی ضعیفن و در سال حدودا چن بارش با امپول پریود میشم الان دوماه پریود نشدم ازمایش بارداری ام دادم منفی بود و بیبی چک...و ده روزه امپول پروژسترون زدم بازهم پریود نشدم حالا چکار کنم باز برم دکتر؟خیلی کلافه شدم
پاسخ ها
سلام و ممنون از توجهتون
برای طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک
زیر استفاده کنید
https://moshavere.niniban.com/