۹۹۰۳۵

نزدیکی با وجود لکه بینی، مانعی ندارد؟

در سیکل قبل متفورمین و داروی گیاهی استفاده کردم، یک فولیکول۱۷ داشتم، روز۱۴ آمپول hcgزدم اما نتیجه نگرفتم.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من ۲۲ساله ام. سیکل های۳۱ و ۳۳ روزه دارم. در سیکل قبل متفورمین و داروی گیاهی استفاده کردم، یک فولیکول۱۷ داشتم، روز۱۴ آمپول hcgزدم اما نتیجه نگرفتم و این دوره قرص لتروزول و متفورمین روزی ۲عدد استفاده کردم و الان روز ۱۰سیکل هستم روز۷ و۹ ,hmgزدم و هنوز لکه بینی دارم. آیا لکه بینی طبیعی است و با این وجود می توانم نزدیکی داشته باشم؟

پاسخ دکتر مرضیه آذری، متخصص زنان و زایمان:
توجه داشته باشید که لکه بینی می تواند ازجمله اولین نشانه های بارداری باشد و دو هفته بعد از تزریق آمپول باید دنبال علائم بارداری باشید. بهتر است تا تحت نظر متخصص زنان باشید و برای معاینه مراجعه کنید و در زمانی که پزشک تجویز کند، تست بتا بدهید تا ببینیم که باردار شده اید یا خیر.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.