پاسخ دکتر فاطمه نجار، جراح و متخصص زنان و زایمان:
قرص لتروزول برای تحریک تخمک گذاری استفاده می شود. این دارو معمولا برای خانم هایی که به نوعی تنبلی یا ضعف تخمدان دارند و یا دچار ناباروری هستند، مورد استفاده قرار می گیرد. اچ سی جی هم آمپولی است که برای پاره شدن تخمک در روزهای خاصی به خانم ها تزریق می شود تا تخمک هایی که آماده شده اند آزاد شوند و بارداری اتفاق بیفتد. معمولا این دو دارو را با هم تجویز می کنند ولی گاهی اوقات پزشک می گذارد آن فولیوکول ها خود به خود پاره شوند. چون آمپول اچ سی جی ممکن است تا حدی برای خانم ها عارضه داشته باشد. بنابراین ممکن است پزشک بخواهد بدون تزریق آمپول به بیمار ناباروری را درمان کند.
مجموعه قرص هایی که مصرف می کنید اگر بعد از شش ماه بی نتیجه بود نیاز به یک سونوگرافی برای تایید تخمک گذاریانجام شود. گاهی در بعضی از خانم هایی که دچار اختلالات هورمونی یا تخمدان پلی کیستیک هستند، یک ماه در میان یا حتی دو سه بار در سال عمل تخمک گذاری انجام می شود.
اگر بعد از یک سال اقدام به بارداری، نتیجه نگرفتید، باید بررسی کامل انجام شود. از همسرتان آزمایش اسپرم گرفته شود تا از نظر سلامت اسپرم مطمئن شوید. از شما هم عکس رنگی از رحم گرفته شود.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼