۱۰۱۱۴۲

خواب نامنظم نوزاد، چاره چیست؟

دختر ۴ ماهه ام خواب منظمی ندارد و با گریه شدید از خواب بیدار می شود.علتش چیست؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: دخترم یه هفته دیگه ۴ ماهش پرمی شه می ره تو ۵ ماه. هنوز خواب منظمی ندارد و بیشتر ۴ صبح می خوابد. گاهی وقتا با گریه شدید از خواب بیدار می شود و مدتی است که شکمش کار نمی کنه. علتش چی می تونه باشه؟ راهی برای افزایش شیر هست؟ وزن تولدش ۳۵۰۰ وزنش کنترل ماه قبل وقتی ۳ ماه رو تموم می کرد ۶۵۰۰ بود.

دکتر محمد شریفی، متخصص اطفال:
با توجه به علائمی که گفتید نمی توانم بگویم که ایرادی ندارد. اگر که کودکتان بچه ای باشد که مشکلاتی مثل عفونت ادراری و رفلاکس داشته باشد باید حتما توسط پزشک معاینه شود. باید ببینیم که شرایط وزن و رشد فرزندتان به چه گونه است تا بر اساس اون تصمیم گرفته شود که راه حلی برای آن ارائه و علت آن مشخص شود. بنابراین کودکتان باید هم معاینه فیزیکی از گوشش بشود، هم از نظر رفلاکس بررسی شود و هم عفونت ادراری اش اندازه گیری شود. پس حتما به پزشک مراجعه کنید و این مواردی که گفته شد را مورد پیگیری قرار دهید.
برای افزایش شیر هم مهم ترین مسئله آرامش شما است. مورد بعدی استفاده نکردن از پستانک و داروهایی است که می تواند شیر را افزایش دهد. ضمن این که وزن کودکتان به صورت ایده آل بالا نرفته است اما قابل قبول است و حتما از این نظر هم باید توسط پزشک مورد بررسی قرار بگیرد.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.