وی ادامه داد: وزن کم نوزادان بیدلیل نیست و اگر همراه با بداخلاقی، بیخوابی، گریه و کم اشتهایی همراه باشد ممکن است به دلیل پر کاری تیروئید باشد.
این متخصص اطفال به بیان نشانههای ظاهری نوزادان مبتلا به پرکاری تیروئیدی اشاره کرد و افزود: کودکانی که به این بیماری مبتلا هستند معمولا بسیار پر تحرک، شدیدا لاغر اندام و بسیار بداخلاق خواهند بود که باید سریعا با پزشک مشورت و آنها را در کمترین زمان معالجه کرد.
ضیائی، انجام آزمایشات برای درک بهتر وضعیت بیمار را ضروری دانست و گفت: باید در صورت دیدن عوارض بالا که ذکر شد به پزشک مراجعه کرده و با انجام آزمایشات به موقع از مشکلات غیر قابل جبرانی چون عقب افتادگی ذهنی کودک جلوگیری کرد.
وی ادامه داد: من توصیه میکنم حتی نوزادانی که مشکلی در این مورد ندارند برای اینکه تمام شرایط سنجیده شود و خیال والدین از این غده حیاتی راحت شود، بعد از گذشت چند سال و به هنگام ورود به مدرسه آزمایشات مربوط به تیروئید را انجام دهند.
متخصص اطفال تصریح کرد: البته کم کردن وزن در نوزاد دلایل دیگری هم مانند، کم خونی، کمبود آهن و عفونت ادراری نیز دارد، اما مهمترین عامل آن پر کاری تیروئید و عفونت ادراری است که باید سریعا بررسی و معالجه شود.
ضیائی در پایان گفت: توصیه میکنم به هیچ عنوان خودسرانه به درمان نوزادان کم وزن خود نپردازید تا خدایی ناکرده ناخواسته فرزندان خود را درگیر بیماریهای خطرناک نکنید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼