۱۲۴۵۴۵

وزن گرفتن نوزاد، چه غذایی براش مناسبه؟

نوزاد نه ماهه دارم وزنش ۸کیلو و قد۶۷ بدو تولد ۳/۶۰۰بود و قدش ۵۰ اولین بار بارداری داشتم. وزنش کمه. چی غذاهایی بدم؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: نوزاد نه ماهه دارم وزنش ۸کیلو و قد۶۷ بدو تولد ۳/۶۰۰بود و قدش ۵۰ اولین بار بارداری داشتم. وزنش کمه. چی غذاهایی بدم؟ رشدش بیشتر بشه؟

پاسخ دکتر قاسم شمس الدینی، متخصص اطفال:
اگر نوزاد اشتهای خوبی ندارد بهتر است آزمایشات تیرویید، عفونت ادراری و سایر آزمایشات را انجام دهید. سعی کنید که غذای نوزاد را در چند وعده و در مقدار کم به او بدهید. برنج را به صورت کته به او بدهید. به برنج نوزاد روغن و کره اضافه کنید. در سوپ نوزاد نیز یک قاشق روغن بریزید و سعی کنید از جوانه های گندم، ماش و بقیه دانه ها در غذای نوزاد استفاده کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.