۱۴۸۱۰۰

به هم ریختن خواب نوزاد

دخترم بعد واکسن ۴ ماهگی سرما خورد دکتر شربت دیفن هیدرامین و آزیترومایسین و بینیش قطره داده الان یکی دو شبه که بیدار می شه و سخت میخوابه آیا از این داروها است؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام. دخترم بعد واکسن چهارماهگی سرما خورد. دکتر بهش شربت دیفن هیدرامین و آزیترومایسین و برای گرفتی بینیش قطره داده. نوزدام الان یکی دو شبه که بیدار می شه و سخت به خواب می ره. می خواستم بدونم آیا از این داروها است؟ قبلا تا صبح می خوابید.

پاسخ دکتر فریبا فرنقی، فلوشیپ سم شناسی بالینی و مسمومیت اطفال:
خیر، سخت خوابیدن نوزادتان شاید به علت سرماخوردگی یا گرفتگی بینی باشد. البته دیفن هیدرامین خواب آور است. از طرفی هم شاید خواب روزش بیشتر شده است و شب نمی تواند خوب بخوابد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.