۱۴۸۹۲۹

پریدن دست و پای نوزاد، علت

دختر من دو ماه و بیست روز داره و جدیدا تو بیداری دست و پاهاش پرش داره علتش چیه؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام و خسته نباشید. دختر من دو ماه و بیست روز داره و جدیدا تو بیداری دست و پاهاش پرش داره. بیشتر اوایل صبح این جوری می شه. تو خواب هم پرش داشت تو یک ماهگی. تو خواب شب آرومه ولی از ساعت ۶ صبح به بعد هر یک ساعت از خواب بیدار می شه.

پاسخ دکتر علی اصغر حلیمی، متخصص اطفال:
پریدن دست و پای نوزاد علت های مختلفی دارد. گاهی ممکن است یک برگشت یا رفلاکس باشد. گاهی ممکن است یک حرکات طبیعی باشد، گاهی ممکن است به علت کمبود کلسیم و یا یک نوع تشنج باشد. بنابراین لازم است به یک پزشک اطفال مراجعه کنید تا فرزندتان از نزدیکی معاینه شود و در صورت لزوم آزمایش و نوار مغزی از بچه گرفته شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.