مواد لازم:
۱ یا ۲ عدد سیب ( گلاب یا قندک)
2/1 لیموترش
• سیب را پوست کنده و چهارقسمت کنید. دانه ها و قسمت های سفت آن را جدا کرده و به قطعات ریز تقسیم کنید.
• بلافاصله مقداری آب لیمو روی سیب ها بریزید تا سیاه نشوند. سیب ها را در قابلمه ای حاوی کمی آب به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا کاملا بپزد.
• سیب پخته را توسط مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
مواد لازم :
1 عدد سیب
۱ عدد کیوی
مقداری شکر وانیل دار
• سیب را پوست کنده و چهار قسمت کنید. دانه ها و قسمت های سفت آن را جدا کنید. کیوی را پوست کنده و چهار تکه کنید.
• میوه ها را همراه با شکر وانیل دار و دو قاشق سوپخوری آب در قابلمه ای به مدت 20 دقیقه حرارت دهید.
• میوه های پخته را توسط مخلوط کن به صورت پوره در آورید.
مواد لازم :
1 عدد سیب
۱ عدد گلابی نرم
1 قاشق مرباخوری عسل
• پوست میوه ها را بکنید و آنها را چهار قسمت کنید. دانه و قسمت های اضافی آنها را دور بریزید. میوه ها را به قطعاتی کوچک و یا باریک تقسیم کرده و در قابلمه ای همراه با یک قاشق سوپخوری آب به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته و نرم شوند.
• میوه های پخته را توسط مخلوط کن به صورت کرم یا پوره درآورید.
• پوره را در بشقاب بریزید و عسل را با آن مخلوط کنید.
توجه : عسل ماده ای بسیار مغذی است. اگر از میوه های شیرین استفاده می کنید اضافه کردن عسل ضروری نیست.
کمپوت آلو ( مناسب پنج ماهگی )
مواد لازم :
100 گرم آلو
• آلو را پس از شستن ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا با افزایش حجم آن راحت تر بتوانید هسته ها را جدا کنید.
• آلوی بدون هسته را در قابلمه ای همراه با یک لیوان آب به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
• آلوی پخته و آب باقی مانده را توسط مخلوط کن به صورت کرم یا پوره درآورید.
مواد لازم :
120 گرم ریواس
۲ قاشق سوپخوری شکر
• ساقه های ریواس را کاملا پاک کرده و بشویید.
• ریواس را در ظرفی بریزید. شکر را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن آنها به مدت ۱۲ ساعت در جایی خنک قرار داده و هرچند گاه آن را هم بزنید.
• پس از گذشت این مدت ریواس و شکر را در قابلمه ای بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر آب ظرف زیاد بود در آن را موقع حرارت دادن بردارید.
• ریواس کاملا پخته را توسط مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼