۱۶۹۶۴۷

نوزادم خوب شیر نمیخوره، داره دندان درمیاورد؟

دخترم امروزم سینمو خیلی به سختی میگیره یعنی با زور بهش میدم و اب دهنشم میاد به نظرتون دندون در میاره؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام مامانا دخترم ۵ ماه و ۲۰ روزشه الان چند روز خیلی بهونه میگیره و نق میزنه خودشم دستاشو به لثه هاش میکشه و هراز گاهی پشت سرش داغ میشه از امروزم سینمو خیلی به سختی میگیره یعنی با زور بهش میدم و اب دهنشم میاد به نظرتون دندون در میاره لطفا راهنمایی کنید از کجا بدونم دندونشه ممنون

پاسخ دکتر علی اصغر حلیمی، متخصص اطفال:
دوست عزیز ممکن است از علائم دندان در اوردن باشد و گاهی هم در جربان سرماخوردگی این علائم ایجاد می شود. برای کم شدن خارش لثه دست خود را بشورید و با انگشت ارام لثه های شیرخوار را ماساژ دهید. ابریزش دهان طبیعی است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.