۱۸۵۹۳۹

نوزادم یبوست داره، شیاف براش ضرر داره؟

نوزادم ۴/۵ ماهه شکمش مرتب کار نمی کنه و شیر مادر می خوره.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: نوزادم ۴/۵ ماهه شکمش مرتب کار نمی کنه و شیر مادر می خوره ، با روغن زیتون ماساژ دادم هم شکم هم مقعدش رو و بعد از اون هم شیاف هم کردم براش کار کرده اما هنوز نامرتبه و به خودش می پیچه و شیر هم کم می خوره انگشت می خوره ، اولین سوال که شیاف ضرر داره یا نه ؟؟ چه کاری به جز این کارا می شه انجام داد؟؟

پاسخ دکتر علی اصغر حلیمی، متخصص اطفال:
مادر عزیز در صورتیکه مدفوع سفت نباشد، و نرم و خمیری باشد هر هفت روز یکبار دفع طبیعی است. نیاز به اقدام خاصی نیست اگر بیش از 7 روز طول کشید می توانید از شیاف استفاده کنید اگر باز هم همین وضعیت ادامه داشت نیاز به ازمایش و عکس است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.