۲۲۰۳۷۲

نشستن نوزاد با کمک، اما غلت نمی زنه

دختر من ۷ ماه و ۲۲ روزشه، اما نه چهار دست و پا میره، نه غلت میزنه، فقط با کمک ما میشینه.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: دختر من ۷ ماه و ۲۲ روزشه اما نه چهار دستو پا میره نه غلت میزنه و نه روی شکم وایمیسته اما با کمک ما میشینه و توی روروئک راه میره خیلی نگرانم ایا مشکلی داره؟؟
پاسخ دکتر علی اصغر حلیمی، متخصص اطفال:
مادر عزیز بچه ای که شش ماهش تمام شده است می تواند با کمک بنشیند. چهار دست و پا رفتن برای نه ماهگی است. غلت زدن و نشستن را با بچه تمرین کنید. ماه بعد مقایسه کنید ببینید وضعیت بچه چطور است آیا پیشرفتی داشته خیر. استفاده از روروک مانع چهار دست و پا رفتن بچه می شود و محور نخاعی مغزی بچه را دچار مشکل می کند به همین دلیل اصلا استفاده نکنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.