۴۱۳۰۸

آترزی مری در نوزادان، عمل جراحی در کدام بیمارستان؟

آترزی مری نوعی نقص مادرزادی است که تداوم مری در قفسه سینه وجود ندارد و قسمتی از مری به تراشه ( مجرای تنفسی ) ارتباط دارد .

فارس: عملهای آترزی مری کودکان در کشور به روش توراکوسکوپی فقط در بیمارستان دکتر شیخ مشهدامکان پذیر است .
رئیس مرکز تحقیقات جراحی کودکان ایران امروز گفت: آترزی مری نوعی نقص مادرزادی است که تداوم مری در قفسه سینه وجود ندارد و قسمتی از مری به تراشه ( مجرای تنفسی ) ارتباط دارد .
دکتر خالق نژاد افزود : ‌در این روش بدون بازکردن وسیع قفسه صدری و ازطریق ایجاد چهار سوراخ چهار و سه میلی متری در قفسه صدری ،دو سر مری نوزاد که از هم جدا شده است ،پیوند می شود .
او گفت : کاهش و یا جلوگیری از ایجاد چسبندگی ، کاهش زمان بستری ، بازگشت سریع بیمار به شرایط عادی زندگی و کاهش آسیبهای ناشی از عمل های جراحی تهاجمی از مزایای این نوع عمل به شمار می رود.
دکتر خالق نزاد افزود : ناتوانی در بلع در نخستین وعده تغذیه با شیر مادر ، وارد شدن شیر در مجرای تنفسی ، آبریزش از دهان و کبودی در زمان خوردن شیر از علائم این بیماری است و در صورت درمان نشدن به موقع این بیماری نوزاد در معرض خطر مرگ قرار می گیرد.
میزان شیوع این بیماری در نوزادان یک نفر در هر 2 هزارو 500 تا سه هزار بیمار است.
سالانه ۳۰ تا ۴۵ نوزاد مبتلا به این نقیصه مادرزادی در استان خراسان رضوی متولد می شوند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.