۶۴۲۷۷

نوزادم شیر بالا میاره، رفلاکس داره؟

ریفلاکس مسئله جدی هست. فرزند شما حتما باید توسط پزشک متخصص اطفال مورد معاینه و بررسی قرار بگیرد و در صورت لزوم پزشک در خواست سونوگرافی بدهد.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام فرزند دو ماهه اى دارم دچار رفلاکس گوارشى بهش رانیتیدن دادم و حتى آروغش را هم میگیرم باز هم شیرش را بالا مى آورد لطفا راهنمایى کنید با تشکر.

پاسخ دکتر ناصر جواهرتراش، متخصص اطفال:
ریفلاکس مسئله جدی هست. فرزند شما حتما باید توسط پزشک متخصص اطفال مورد معاینه و بررسی قرار بگیرد و در صورت لزوم پزشک در خواست سونوگرافی بدهد تا مشخص بشود رفلاکس به چه صورت سونوگرافی بدهد تا مشخص بشود رفلاکس به چه صورت هست و نیاز به دارو دارد یا خیر.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.