۸۱۰۲۲

بدغذا بودن نوزاد، چاره چیست؟

پسرم ده ماه دارد با وزن نه و هشتصد و که از حدود هفت - هشت ماهگی وزنش ثابت شده است.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: پسرم ده ماه دارد با وزن نه و هشتصد و که از حدود هفت - هشت ماهگی وزنش ثابت شده و چهارصد گرم وزن اضافه کرده است. او بسیار بی اشتها است. البته از چهل روزگی شیر خشک و قطره ویان می خورد. الان مولتی ویتامین ایرانی می خورد همراه با فروکید. قطره های ایرانی زینک ندارن و حالا می توانم سولفات زینک ایرانی بهش بدم؟ چون ویتان را که می خورد اشتهاش خوب شده بود.

پاسخ دکتر مجید شهبازی، متخصص اطفال:
وزن بچه خیلی خوب است و اصلا لازم نیست وزنش اضافه شود. وزنی که لازم بوده را گرفته است. هیچ دلیلی ندارد شما این همه ویتامین را یک جا به فرزندتان بدهید، چون مشکل ساز است و به کبدش آسیب می زند. چرا بی جهت بچه را زیر فشار می گذارید؟ قطره آد و زینک را بدهید کفایت می کند. یک راه دادن غذا به بچه بد قلق این است که دستش را به خوبی بشویید و سپس انگشتش را در بشقاب فرنی کرده و بعد وارد دهانش کنید. یا اگر مشغول تماشای تلویزیون است، به آرامی از گوشه لبش غذا را وارد دهانش کنید، حتما می خورد.




محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.