۸۱۶۸۱

کمبود ویتامین در نوزادان، چگونه جبران کنیم؟

آیا نوزاد ۹ماهه ام می تواند قطره فرودرآپ استفاده کند؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: به داروخانه مراجعه کردم و قطره ترکیبی مولتی ویتامین + آهن بگیرم که داروخانه قطره فرودرآپ بهم داد و گفت هم ویتامین آد دارد و هم آهن ولی روی قطره چیزی از ویتامین آد ثبت نشده است. آیا این قطره همان آهن + آد هستش و روی آن نوشته طعم دار و حاوی ویتامین ث. آیا نوزاد 9ماهه ام می تواند قطره فرودرآپ استفاده کند؟

پاسخ دکتر فاطمه هدی فلاح، متخصص کودکان:
مصرف آن اگر زیر نظر پزشک باشد، مشکلی برای نوزاد ایجاد نمی کند اما چون میزان ویتامن آد و آهن در آن کم است بهتر است که قطره آهن و قطره آد را به صورت جداگانه استفاده کنید تا نوزاد بعدا دچار کمبود آن در بدنش نشود. همچنین طعم دار بودن این دارو هیچ گونه مشکلی برای نوزاد ندارد و شما می توانید این دارو را با طعم پرتقال خریداری کنید.




محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.