۸۳۷۷۰

دلیل گرفتن بینی نوزاد

دختر ۱۸ روزه ام به علت گرفتگی بینی به سختی شیر می خوره.

پرسش: دختر ۱۸ روزه ام که با وزن ۳۲۰۰گرم و قد ۵۰ سانتی متر به دنیا آمده به علت گرفتگی بینی به سختی شیر می خوره و هنگام شیر خوردن خیلی کلافه میشه، البته این حالت همیشگی نیست و چند بار اتفاق افتاده ولی تقریبا میشه گفت که مکررا شیر تو گلوش میپره و حالت خفگی بهش دست میده. شنیدم این حالت تا ۴۰ روزگی اش خوب میشه، لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ: نگران نباشید عطسه و گرفتگی بینی در روزهای اول برای نوزاد طبیعی است و علامت سرماخوردگی نیست.برای تمیز کردن بینی نوزاد از قطره کلرو سدیم (آب نمک) استفاده شود و موقع ریختن قطره نوزاد به پهلو خوابانیده شود.
مشکل دوم هم طبیعی است و به مرور برطرف می شود.




منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.