۹۵۲۳۵

علت بی قراری نوزاد، معده دردشه؟

الان چند روزه شدیدا گریه و بی قراری می کنه. واقعا کلافه شدم. گریه هاش خیلی شدیده.

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: کودک من ۴ ماه و ۳ روزش هست. با وزن تولد ۳۷۰۰ و قد ۴۹. وزنش الان ۸۳۰۰ و قدش ۶۵ است. حدود یک ماه است که رفلاکس داره و بالا میاره. دکتر بهش رانیتیدین داده. بالا آوردنش کمتر شده ولی الان چند روزه شدیدا گریه و بی قراری می کنه. واقعا کلافه شدم. گریه هاش خیلی شدیده. دکتر گفت اگه بهتر نشد، امپرازول بدم. واقعا گریه هاش به خاطر معده دردشه؟

پاسخ دکتر نوشین عیوضی، متخصص اطفال:
داشتن رفلاکس های مداوم و پی درپی، بداخلاقی در طول شیر نوشیدن یا پس از آن، گریه و خم کردن کمر، قی کردن های پی درپی و به مقدار زیاد دست کم دوساعت پس از هر بار شیر نوشیدن و امتناع از شیر نوشیدن اما مکیدن پستانک به جای آن، از جمله علایم رفلاکس خفیف نوزاد است. امپرازول برای درمان رفلاکس داروی مناسبی است و اگر رفلاکس نوزاد بهبود نمی یابد و بی قراری های نوزاد شدید و ادامه دار است، با تجویز متخصص امپرازول را آغاز کنید.



محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.