۱۱۶۳۵۴

ویتامین برای بچه ها، تحت نظر پزشک

از هنگام تولد تا دوسالگی توصیه می شود کودکان از "ویتامین آ +د" استفاده نمایند.

اگر کودکان زیر ۲ سال آهن مصرف نکنند از میزان هوش آنها کاسته می شود.

عباس مؤمن زاده متخصص کودکان درباره ویتامین های لازم برای کودکان بیان کرد: از هنگام تولد تا دوسالگی توصیه می شود کودکان از "ویتامین آ +د" استفاده نمایند.

وی ادامه داد: مصرف ویتامین های گروه ب برای کودکان زیر شش ماه توصیه نمی شود چرا که دربسیاری از موارد موجب حالت تهوع و استفراغ آنها می شود.

مومن زاده با تاکید بر اینکه که مصرف این ویتامین ها برای کودکان عادی توصیه می شود و کودکان بیمار باید تحت نظر پزشک ویتامین مصرف کنند، توضیح داد:کودکان شش ماه تا دوساله باید مولتی ویتامین مصرف کنند که شامل هزار و ۵۰۰ واحد بین المللی ویتامین آ و ۴۰۰ واحدبین المللی ویتامین د است. مصرف آهن برای کودکان زیر ۲ سال ضروری است در غیر این صورت از هوش آن ها کاسته می شود.

وی اظهار داشت: بعد از دوسالگی کودکان مانند قبل از دوسالگی به ویتامین احتیاج ندارند و مصرف ویتامین باید با توجه به موقعیت کودک و صلاحدید پزشک باشد ،برای مثال بهتر است کودکانی که ضعیف هستند روی و کودکان کوتاه قد زینک مصرف کنند.

مومن زاده یادآور شد: کودکان باید درسن یک و ۲ سالگی آزمایش خون و ادرار بدهند تا کمبود ویتامین و کم خونی بدن آنها شناسایی شود آنگاه طبق دستور پزشک ویتامین های مکمل مصرف کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.