۱۶۵۴۵۸

خیریه مهر لیلا، خانم بازیگر و کودک بیمار

خیریه مهر لیلا، خانم بازیگر و کودک بیمار

لیلا بلوکات بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون چند سالی است که خیریه مهر لیلا را به کمک خیرین راه اندازی کرده است.

نی نی بان و گروه رسانه های اجتماعی: لیلا بلوکات بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون چند سالی است که خیریه مهر لیلا را به کمک خیرین راه اندازی کرده است. خیریه ای که هدف اصلی اش رسیدگی به وضعیت کودکان و البته کودکان بیمار است. بلوکات در صفحه شخصی اش از فعالیتهای این خیریه می گوید و از روند درمان کودکان بیمار گزارش می دهد.


خیریه مهر لیلا، خانم بازیگر و کودک بیمار

لیلا بلوکات در آخرین پست اینستاگرامی اش از امین گفته:« سلام این روزها و شبهام تمام وقت با امین پسر گلم میگذره. از مشهد آسایشگاه شهید بهشتی اومده تا عمل کنه، امین بدون پدر مادر و ناتوان جسمی و ذهنیه ولی بسیار پسر مهربونیه، عملش بسیار سخت و طولانیه و در زمان یک ماه باید سه عمل انجام بده با دعای خیر و حمایت شما امیدوارم سلامتیش برگرده.»

خیریه مهر لیلا، خانم بازیگر و کودک بیمار
او در ادامه نوشته است:« بسیار ممنونم از آقایون اشرافی مدیریت آسایشگاه شهید بهشتی و خسروآبادی، محوری، دکتر رستمیان، مهمانسرای جواد الائمه، میلاد رضایی و فرشته قاسمی که در این مدت از ما حمایت کردن و کنارمون بودن. و پیشاپیش از دکتر جراح بابک میرزا شاهی و پرسنل بیمارستان امام خمینی تشکر میکنم. امروز امین بستری شد.»

برای مشاهده صفحه شخصی لیلا بلوکات در اینستاگرام اینجا را کلیک کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.