۱۹۲۵۰۷

عفونت چشم کودکان، راه درمانش چیست؟

دیروز دخترم که ۲۱ ماهشه سفیدی چشمش قرمز شده وصبح که بیدار شدمتورم شد چرکی مژه اش را کرفته فقط یک چشمش است و خارشی ندارد علت چیست؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: با سلام وخسته نباشید دیروز دخترم که ۲۱ ماهشه سفیدی چشمش قرمز شده وصبح که بیدار شدمتورم شد چرکی مژه اش را کرفته فقط یک چشمش است و خارشی ندارد علت چیست؟حساسیت غذایی دارد ؟آیا علت سرماخوردگی است؟سرما نخورده که علایمی نشان بده؟

پاسخ دکتر عباس شکری، متخصص اطفال:

مادر عزیز اگر قی میکند و به هم میچسبد عفونت است قطره چشمی کلرامفنیکل دو سه بار در روز یک قطره در چشم بچکانید و هنگام خواب پماد تتراسایکلین چشمی را شب ها بعد از آخرین وعده شیردهی در داخل هر دو چشم به اندازه یک نخ بمالید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.