۳۹۸۳۲

افزایش سطح یادگیری، میان وعده مناسب

دکتر ˈمنصور شهرکیˈ روز یکشنبه افزود: بهتر است دانش آموزان در ساعات بین کلاس، از ساندویچ نان، پنیر و گردو یا کتلت و میوه ها استفاده کنند.

ایرنا: دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: استفاده از میان وعده خانگی سطح یادگیری در دانش آموزان را ارتقا می دهد.

ˈمنصور شهرکیˈ افزود: بهتر است دانش آموزان در ساعات بین کلاس، از ساندویچ نان، پنیر و گردو یا کتلت و میوه ها استفاده کنند.

وی اظهار داشت: استفاده از تنقلاتی مانند چیپس و پفک سبب ایجاد انرژی کاذب و بی اشتهایی در دانش آموزان می شود که نتیجه آن تاثیر منفی بر سلامتی آنان است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: دانش آموزان وعده صبحانه را فراموش نکنند چرا که استفاده از صبحانه کامل شامل نان و پنیر، تخم مرغ، عسل، شیر ولرم، گوجه و خیار و گردو موجب افزایش یادگیری می شود.

وی افزود: میزان تمرکز و یادگیری دانش آموزانی که صبحانه نمی خورند بدلیل کاهش قند خون در کلاس درس کاهش می یابد.

وی گفت: دانش آموزانی که شیفت عصر سر کلاس حاضر می شوند علاوه بر صبحانه، وعده نهار را نیز از یاد نبرند.

شهرکی اظهار داشت: استفاده از یک وعده خوراک سبک و کم چرب می تواند نقش مهمی در ارتقای یادگیری دانش آموزان شیفت ظهر داشته باشد./س

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.