۸۴۶۰۴

چگونه تب کودکم را پایین بیاورم؟

دخترم چهار سال و نیمه هست اما متاسفانه یک هفته هست که تبش قطع نمیشه.

پرسش: دخترم چهار سال و نیمه هست اما متاسفانه یک هفته هست که تبش قطع نمیشه البته دوروزه که با استامینوفن ۶ ساعته و شربت کوآموکسى کلاوى که میخوره ۶ ساعت به ۶ ساعت دماى بدنش بالا میره.۳ بار دکتر بردمش اما خیلى مصرف مایعاتش پایینه و اصلا غذا نمیخوره امشب باز تبش رفت روى ۳۹ خیلى نگرانم لطفا بگید چجورى به تغذیه اش برسم؟

پاسخ: باید حتما در بیمارستان تحت نظر باشد. مصرف مایعات در این حالت بسیار مهم است. روزانه چند عدد لیمو شیرین و پرتقال را آب گرفته و ۳-۲ لیوان مصرف کند. سوپ رقیق مرغ، شیر، چای کمرنگ باید مرتبا مصرف شود. در صورتی که امکان دریافت غذا ندارد سرم استفاده شود.


منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • مطالب مرتبط

وبگردی

برای ارسال نظر کلیک کنید

▼

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.