11623
کد: 142455
28 آذر 1396 - 16:54
آیا با وجود پریودهای منظم و نبود کیست احتمال تخمدان تنبل وجود دارد و باید قرص متفورمین بخورم یا نه؟
سوال
بسمه تعالی
با سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر _سه سال است که ازدواج کردم و هفت ماه است که از روش پیشگیری استفاده نمی کنم و قصد بارداری دارم -عادت ماهانه منظمی دارم و در اسفند ماه 92 تاخیر 15 روزه ای در پریودم داشتم که جواب بی بی چک هم مثبت بود-و لی قبل از اطمینان کامل از بارداری پریود شدم بعد پریود فروردین پزشک مراجعه کردم سونو نوشت-و قید شده بود که ضخامت اندومتر و میومتر طبیعی است البته در روز 17 پریود مراجعه کردم ولی فولیکول قابل اندازه گیری مشاهده نشد پزشک معالجم برام قرص متفورمین نوشت که هفته اول هر روز یکی و هفته دوم هر روز دو عدد و گفت در ماه بعد که پریود شدی از روز دوم هر روز یک عدد قرص کلومیفن بخورم به مدت 5 روز گفت احتمال داره تخمدانت تنبل باشه حالا سوال من اینه که آیا با وجود پریودهای منظم و نبود کیست احتمال تخمدان تنبل وجود دارد و باید قرص متفورمین بخورم یا نه؟آیا احتمال داره نبود فولیکول قابل اندازه گیری دلیلش اتفاق اسفند ماه باشه؟یا روز معالجه ؟یا پزشک تصمیم درست گرفته چون در هر حال استفاده از دارو عوارضی دارد که در صورت اطمینان از بیماری باید استفاده شود.خواهشمندم عنایت خودتتان را شامل حالمان گردانیم و به سوالمان پاسخ دهید بی نهایت سپاسگزارم.

جواب
سلام علیکم
احتمال تنبلی تخمدان می تواند مطرح باشد. توصیه می شود دارو را طبق نظر پزشک مصرف کنید. معمولا در سنین پایین تا یکسال صبر می کنند ولی برای شما بدلیل زیاد بودن سنتان جایز نیست صبر کنید. بهتر است دارو مصرف شود. البته نظر پزشکی که شما را بررسی و معاینه کرده است ملاک است. حتما علائمی دیگری مثل وزن و ... نیز در شما بوده که این داروها را تجویز کرده اند. خطر اصلی مصرف داروها ایجاد حاملگی دوقلو است و مشکل چندان خطرناک دیگری ایجاد نمی کند. اگر اصرار به عدم استفاده از دارو دارید فعلا تا دو ماه برای بارداری در روزهای 10 تا 20 سیکل که حول و حوش تخمک گذاری است چند بار برای بارداری اقدام کنید. مثلا هر 2-3 روز اقدام برای بارداری داشته باشید. اگر با دوماه تلاش بارداری حاصل نشد بهتر است داروها را مصرف کنید.
منبع: تبیان
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: