1568
کد: 177717
20 خرداد 1397 - 20:04
من دو بار سقط داشتم. در هفته 6 و 7. آزمایش پاتوبیولوژی جنین نرمال بود وهمه آزمایشهای بعد از دومین سقطم هم نرمال بود.
سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من دو بار سقط داشتم.در هفته 6 و 7.آزمایش پاتوبیولوژی جنین نرمال بود وهمه آزمایشهای بعداز دومین سقطم هم نرمال بود بجز اینکه تنبلی تخمدان دارم و سایز فولیکول غالبم 11 بود. بنظرتون دلیل سقط ها همین بوده؟ممکنه فولیکول کوچیک بارور بشه؟وچون کوچیکه دوام نیاره و سقط شه؟ 
 
پاسخ دکتر نوشین نظری، متخصص زنان و زایمان:
 دوست عزیز فولیکول کوچک به تنهایی عامل سقط جنین نیست. وقتی 2 بار این مسئله رخ می دهد لازم است تا همسر شما از لحاظ ضعف اسپرمی و همین طور شما از نظر کار کرد تخمدان ها از لحاظ تنبلی تخمدان آزمایش و بررسی شوید و تحت نظر متخصص قرار گیرید.
مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: